Rotate.gif
 
 
 

Saat nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa kulissien taakse ja saada katsauksen Planet Casen "historiaan". Lopussa kerromme hieman bändin tulevaisuudesta, jossa toivomme juuri sinun olevan mukana. Halutessasi voit myös rekisteröityä sisäpiiriin heti. Muussa tapauksessa, jatka alaspäin. (Klikkaamalla kuvia voit katsoa ne täysikokoisena.)


planet case: 2009 - tämä päivä


"EI TÄÄ VAAN V**** TOIMI!" -kuului Aapon makuuhuoneesta naurun keskeltä, kun neljä yläasteikäistä poikaa yritti sovittaa yhteen kahta sähkökitaraa, sähkörumpuja ja selloa Guns n' Rosesin balladiin Don't Cry. Oli joulukuun 9. päivä vuonna 2009 ja meneillään oli seuraavan maailmankuulun rokkibändin ekat treenit - rumpalin makuuhuoneessa.

Ensimmäinen ikinä otettu "promokuva" (Seinäjoella, Aapon vanhempien autotallissa)


Bändikisa Jalasjärvellä, bändin ensimmäisiä keikkoja

Bändin ensimmäinen valokuvaajan ottama promokuva

Kun mennään tosta hetkestä ajassa noin 5 vuotta eteenpäin, sello oli vaihtunut bassoon, makuuhuone omaan bändikämppään, sähkörummut akustisiin ja coverit omiin biiseihin. Me huomattiin, että maailmanvalloitus ei ehkä olekaan niin helppoa. Bändikämpällä ei enää viihdytty jokaisena viikonloppuna. Alettiin pohtia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja uudenlaisen musiikin tekemisestä bänditouhujen lopettamiseen.


Marraskuussa 2014 Otto sai kuulla tutulta laulunopettajalta eräästä mieslaulajasta. Tuo herrasmies oli aleksi ("Allu") ja häntä pyydettiin mukaan treeneihin. Innostus valtasi meidät ja uusia, erilaisia biisejä alkoi syntyä. Uusi bändi muodostui kuin itsestään. Sovittiin, että tällä bändillä tehdään ainakin kaks vuotta hommia täysillä ja katsotaan riittääkö se mihinkään. "Kun ollaan soitu radiossa ja päästy Provinssiin, voidaan myydä kamat ja kuolla onnellisina!"

Uuden bändin ensimmäinen yhteiskuva


Keväällä 2015 ekat keikat Lapualla ja Kokkolassa toi meille ensimmäiset seuraajat ja antoi valtavasti uskoa, että ehkä joku saattaisi meistä tykätäkin. Alle puoli vuotta bändin perustamisen jälkeen, julkaistiin meidän eka biisi 'Perfect Sound'. Viikko julkaisun jälkeen biisi nousi YLEX:lle radiosoittoon. Näin yksi unelma oli toteutunut ja fiilis aivan uskomaton.

Yksi Perfect Soundin promokuvista, alettiin näyttää jo bändiltä?


Vuosi 2016 oli "työn vuosi". Heti vuoden alusta saimme oman managerin. Olli ei päästänyt meitä vähällä ja kannusti tähtäämään korkealle. Meidän yllätykseksi yksi Suomen menestyneimmistä tuottajista, Jonas Olsson, halusi lähteä tekemään yhteistyötä. Biisi, jota alettiin tekemään yhdessä oli 'Universe & I'. Kun biisi julkaistiin, se pääsi taas soittoon YLEX:lle ja useampi iso media halusi tehdä meistä jutun. Oltiin et WTF!?

Universe & I:n promokuvauksista bändikämpältä


Marraskuussa 2016 julkaistiin kolmas sinkku 'Satellites'. Spotify-kuuntelut moninkertaistuivat (Kiitos teidän! <3) ja saimme biisin myös ulkomaisille soittolistoille. Kaikista hienointa oli kuitenkin se, että kun biisit julkaistiin, saatiin uusilta ihmisiltä kommentteja somessa ja nähtiin uusia kasvoja keikoilla - Kyllä, puhumme sinusta.

Satellites promokuvaukset

Loppuunmyyty The Circus vappuna 2016


Keväällä 2017 saimme kuulla "jymypaukun". Meidän musiikki, keikat ja ennen kaikkea seuraajat eli te olivat vakuuttaneet Provinssi-toimiston ja saimme kutsun keikalle yhdelle suomen suurimmista festareista. Provinssi keikka oli todellinen unelmien täyttymys. Nyt kaksi vuotta oli täynnä ja alkuperäiset unelmat oli saavutettu. Isommat unelmat täyttivät mielen, uudet tavoitteet asetettiin korkeammalle – ei myyty kamoja.

Provinssi 2017


Nyt kun kirjoitamme tätä tarinaa meistä ja teistä, uudet biisit ovat valmiina emmekä malta odottaa niiden julkaisua. Olemme tehneet valtavasti töitä viime kuukausina ja tulemme tänä keväänä julkaisemaan ensimmäisen lyhytsoittomme, viiden biisin mittaisen EP:n.

EP:n promokuvaukset Helsingin Musiikkitalolla


Te olette olleet merkittävä osa tarinaamme tähän asti ja mietimme, miten voisimme kyllin kiittää teitä. Niinpä haluamme tarjota teille mahdollisuuden liittyä meidän yksityiseen faniryhmään.

Liittymällä kuulet musiikkiamme ennakkoon ja saat sisäpiirin tietoa suoraan bändiltämme yksityisessä WhatsApp-ryhmässä. Lisäksi ryhmän kautta on mahdollista saada kutsuja VIP tilaisuuksiin (mm. levyjulkkarit) sekä esimerkiksi ilmaislippuja keikoillemme. 

Haluamme jatkossa jakaa tarinaamme enemmän nimenomaan teidän kanssanne ja kiittää nöyrimmin kaikesta mahtavasta tuesta jota olemme teiltä saaneet.

Jatketaan tätä tarinaa yhdessä.

KIITOS!!